BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

11.23.2010

kisses for youu :D


NURUL HANANI.
oyehh!
1- terime kaseh
2- sheshe *betol er eje? bantai ah*
3- thank youu <3
4- iloveyou. *aww*

^^haha :D
soaljawab refer post bawahbawah yeee?
hee.
yangpenting,
aku rase BESTT dapat award dari NANIE yang teramatlah BUNCET tu.
bhahaha :D


aryna doremon neh =.=

saje lawat lawat belog aryna privilegio neh.
dapat tag pulak.
tak pesan kat shoutmix pon?
mereng la kau aryna.


tapi tag yang aryna tag nie, aku da jawab.
so, refer sahaje post sebelumsebelum yeah?
mwahaha :D
btw, juz nk say a hundred thousand thanks aryna sayangg <3
hidoP flaming charisma MINHO :)
hee.

twoo in ONE.

oyehh ! dapat awards lagi oii.

satu award, due org yang bg. so, kite gabungkan satu entry j laa ehh. hee.
btw, thanks to fieqa and adekku. love yuollss. auww*


1. berikan 1 nick name untuk saya
fieqa tayaww. :) tp, no prob, tetap cun meyhh.
adek aku tue. ntaa ha.
2. ucapan untuk pemberi award ini...
i love yuollss. * aw aww *

3. berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
shinee
bruno mars
taylor swift
faizal tahir
shahir
4. Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower
semue org da ade doh award nie. takpetakpe. sapesape j yang bace entry aku neh, teros amek award nie ehh. sbb bg aku, semue blogger berhak dapat award. HAHAHA . * batak gile kutt*

yuhuu ~


weiiyo !
festyme dapat tagged. from my beloved ANIS SOFEA.
yeehhaa ! tingkayuu :)


Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
family and friends <3

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
bonjour di PAGHISS ! haha :D ntaa la woii.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
sejujurnye aku TIDAK bercinta sekarang :)
*tiru jawapan anis. ngee~

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
!@#$%^&*(
depends. muahaa :D

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
tak pernah kuar date pon sebab aku tak kapel :(
*tiru jawapan anis lagii :) peace!


Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
cinta kepala batu.

Apakah nama penuh korang?
Aimie Nadia Azimi
Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
dua-dua same rata jew.huhuhu
*tiru lagi yeah?

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
flaming charisma MINHO :)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
ye. dengan BANTUAN washing machine.

Pilih salah satu, peluk atau cium?
ATAU. :D
Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
korea ? *BATAK GILE?


Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
comel, gile wordsearch, had a happy life ! *Admire that

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
Benda? bukan orang? haha , oggay ;)
galang aku.
handphone yang lopek tuu.
planner aku.
pc LAPOK tu.
pendrive aku yang bename NOTA BUNTAL :)
5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
ringdingdong
hello
kau ku temu
cukup setahun
lewat semesta

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
31 march 1995. celebrate kat RUMAH ku yang tercintee.
auww **

7 orang blogger yang korang nk tag
nanti aku bg sendiri ah. herr~

11.23.2010

kisses for youu :D

Posted in buku conteng buyott at 9:12 PM 0 comments

NURUL HANANI.
oyehh!
1- terime kaseh
2- sheshe *betol er eje? bantai ah*
3- thank youu <3
4- iloveyou. *aww*

^^haha :D
soaljawab refer post bawahbawah yeee?
hee.
yangpenting,
aku rase BESTT dapat award dari NANIE yang teramatlah BUNCET tu.
bhahaha :D


aryna doremon neh =.=

Posted in buku conteng buyott at 8:58 PM 0 comments
saje lawat lawat belog aryna privilegio neh.
dapat tag pulak.
tak pesan kat shoutmix pon?
mereng la kau aryna.


tapi tag yang aryna tag nie, aku da jawab.
so, refer sahaje post sebelumsebelum yeah?
mwahaha :D
btw, juz nk say a hundred thousand thanks aryna sayangg <3
hidoP flaming charisma MINHO :)
hee.

twoo in ONE.

Posted in buku conteng buyott at 7:58 AM 0 comments
oyehh ! dapat awards lagi oii.
satu award, due org yang bg. so, kite gabungkan satu entry j laa ehh. hee.
btw, thanks to fieqa and adekku. love yuollss. auww*


1. berikan 1 nick name untuk saya
fieqa tayaww. :) tp, no prob, tetap cun meyhh.
adek aku tue. ntaa ha.
2. ucapan untuk pemberi award ini...
i love yuollss. * aw aww *

3. berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
shinee
bruno mars
taylor swift
faizal tahir
shahir
4. Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower
semue org da ade doh award nie. takpetakpe. sapesape j yang bace entry aku neh, teros amek award nie ehh. sbb bg aku, semue blogger berhak dapat award. HAHAHA . * batak gile kutt*

yuhuu ~

Posted in buku conteng buyott at 7:36 AM 0 comments

weiiyo !
festyme dapat tagged. from my beloved ANIS SOFEA.
yeehhaa ! tingkayuu :)


Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
family and friends <3

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
bonjour di PAGHISS ! haha :D ntaa la woii.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
sejujurnye aku TIDAK bercinta sekarang :)
*tiru jawapan anis. ngee~

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
!@#$%^&*(
depends. muahaa :D

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
tak pernah kuar date pon sebab aku tak kapel :(
*tiru jawapan anis lagii :) peace!


Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
cinta kepala batu.

Apakah nama penuh korang?
Aimie Nadia Azimi
Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
dua-dua same rata jew.huhuhu
*tiru lagi yeah?

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
flaming charisma MINHO :)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
ye. dengan BANTUAN washing machine.

Pilih salah satu, peluk atau cium?
ATAU. :D
Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
korea ? *BATAK GILE?


Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
comel, gile wordsearch, had a happy life ! *Admire that

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
Benda? bukan orang? haha , oggay ;)
galang aku.
handphone yang lopek tuu.
planner aku.
pc LAPOK tu.
pendrive aku yang bename NOTA BUNTAL :)
5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
ringdingdong
hello
kau ku temu
cukup setahun
lewat semesta

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
31 march 1995. celebrate kat RUMAH ku yang tercintee.
auww **

7 orang blogger yang korang nk tag
nanti aku bg sendiri ah. herr~