BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

11.21.2010

asalkan kau GUMBIRA =.=

baru jea nk PASS AWARD kat sorang minah nie. tetibe bukak belog dy

belog not found !
aku ingat en sala taep. aku buat banyak kali weh. hati aku ckap ''dy takkan delete punye''. ye ah, mane aku tak pikey camtue, delete mengejot pulak. entry sebelom nie punye laa banyak en OKEYY je aku tengok. tuptup, da TAK ADE ! terkilan jugak doh memule sbb bg aku, aku rapat ngan dy melalui mende BODOH nie jugak. fefes, kat mespes, then kat belog and fb. hushh ! aku jujor gile cakap, BELOG dy aku takpenah miss satu entry pon. hehh. mmbe2 dya pon sume suke belog dy. sala aku jugak sbb tak jenguk kau punye fb dulue. aku pon bongok sgt, pasai blog pon nk tacing lelebey. mmg ah terkilan, aritue mmg dy nk delete tp aku sebok nk halanghalang dy. patue, dy da takde plak sebotsebot pasal delete belog. out of sudden, dy delete.
kepade engkau, kau tacing dgn budak seksyen 7 ken? sbb dy bg harapan nk dtg sekola last day, tp dy tak dtg. kau TOUCHED ken? same la macam aku, bile kau da tak sebot pasal delete belog, ditambah plak post kau yang sebelumsebelum nie *yang LANGSUNG tak bg clue yang kau nk delete the belog. mende tue seolah olah bg harapan doh kt aku. HAHA :D ^^tapi kau LEBIH dan LEBIH touched laa bebanding dengan touched aku. sbb yang aku touched nie mende KECIK jee. kau punye TOUCHED besaw sikett. hee :)

time kaseh laa sbb bace. aku ngantok ah. away for some hours. *aku kalau bru lepas tekejot mmg OUT OF SERVICE. haha :D



0 comments:

11.21.2010

asalkan kau GUMBIRA =.=

Posted in buku conteng buyott at 11:28 PM
baru jea nk PASS AWARD kat sorang minah nie. tetibe bukak belog dy
belog not found !
aku ingat en sala taep. aku buat banyak kali weh. hati aku ckap ''dy takkan delete punye''. ye ah, mane aku tak pikey camtue, delete mengejot pulak. entry sebelom nie punye laa banyak en OKEYY je aku tengok. tuptup, da TAK ADE ! terkilan jugak doh memule sbb bg aku, aku rapat ngan dy melalui mende BODOH nie jugak. fefes, kat mespes, then kat belog and fb. hushh ! aku jujor gile cakap, BELOG dy aku takpenah miss satu entry pon. hehh. mmbe2 dya pon sume suke belog dy. sala aku jugak sbb tak jenguk kau punye fb dulue. aku pon bongok sgt, pasai blog pon nk tacing lelebey. mmg ah terkilan, aritue mmg dy nk delete tp aku sebok nk halanghalang dy. patue, dy da takde plak sebotsebot pasal delete belog. out of sudden, dy delete.
kepade engkau, kau tacing dgn budak seksyen 7 ken? sbb dy bg harapan nk dtg sekola last day, tp dy tak dtg. kau TOUCHED ken? same la macam aku, bile kau da tak sebot pasal delete belog, ditambah plak post kau yang sebelumsebelum nie *yang LANGSUNG tak bg clue yang kau nk delete the belog. mende tue seolah olah bg harapan doh kt aku. HAHA :D ^^tapi kau LEBIH dan LEBIH touched laa bebanding dengan touched aku. sbb yang aku touched nie mende KECIK jee. kau punye TOUCHED besaw sikett. hee :)

time kaseh laa sbb bace. aku ngantok ah. away for some hours. *aku kalau bru lepas tekejot mmg OUT OF SERVICE. haha :D




Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

0 comments on "asalkan kau GUMBIRA =.="

Post a Comment