BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

11.14.2010

tumpang minat boleh?






yeah !

post kali nie aku nak mintak izin kepade SEMUE SHAWOLS yang mengfollow aku.
haha :D
terutame aryna abd halim
ceritenye beginie, adek aku tue, OUT OF THE BLUE.
tibetibe jea bukak youtube GIRLS GENERATION. aneh kan?
mmg aneh bg aku, sbb family aku takde yang suke same itu korea korea nie.
cume... tengok citer korea tp tak fanatik kutt. hee .
then, aku pon tengok la sekali vid lagu girls generation tue.
tajoknyee GEE. =aneh doe tajoknye. herr~
tapi lagunye BESTT !
then, tengok sorang mamat dalam vid gee tue ken. hensem gilee.
memule aku tepikey. macam selalu tengok je mamat nie.
tanye kat pa'e, dy cakap MINHO yang dekat blog aryna tue.
aku ape lagi.
gile wohh.
wahaha :D
satu hari suntuk bukak vid SHINee je.
i loikee <3
* jadi tujuan aku post entry kali nie,
aku nk tompang minat korea jap eh.
ringdingdongg !
HAHA :D

0 comments:

11.14.2010

tumpang minat boleh?

Posted in buku conteng buyott at 5:02 AM





yeah !
post kali nie aku nak mintak izin kepade SEMUE SHAWOLS yang mengfollow aku.
haha :D
terutame aryna abd halim
ceritenye beginie, adek aku tue, OUT OF THE BLUE.
tibetibe jea bukak youtube GIRLS GENERATION. aneh kan?
mmg aneh bg aku, sbb family aku takde yang suke same itu korea korea nie.
cume... tengok citer korea tp tak fanatik kutt. hee .
then, aku pon tengok la sekali vid lagu girls generation tue.
tajoknyee GEE. =aneh doe tajoknye. herr~
tapi lagunye BESTT !
then, tengok sorang mamat dalam vid gee tue ken. hensem gilee.
memule aku tepikey. macam selalu tengok je mamat nie.
tanye kat pa'e, dy cakap MINHO yang dekat blog aryna tue.
aku ape lagi.
gile wohh.
wahaha :D
satu hari suntuk bukak vid SHINee je.
i loikee <3
* jadi tujuan aku post entry kali nie,
aku nk tompang minat korea jap eh.
ringdingdongg !
HAHA :D

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

0 comments on "tumpang minat boleh?"

Post a Comment