BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

11.10.2010

jadi bibik jap boleh?

hello ( ! )

herr. entry kali nie aku nk berkongsi PENGALAMAN aku menjadi BIBIK SEHARI.
haha.
aku bangunbangun je pagi td *pagi kerr?
dalam kol9 sengah. sesungguhnye. pade aku,itu awal yee kawankawan.
sambung balek, aku bangunbangun je tros tepampang ketas tules ctue.

TO DO LIST :-
1. sidai baju
2. sapu + mop lantai
3. basuh pinggan (Sikit jee)
4. lipat baju
5. masak nasi* yang nie aku bet mesti mak aku kelamkabut nk p koje pg td. hehh*
6. kemas bilik sekali
7. kalau semue OK mama boleh kasi rm50 :)
8. solat jangan tinggal.
lots of love,
mama

huhh. aku bace TEBELIAK doe. tp taktau pesal SEMANGAT la pulakk ! HAHA . denga 50 tu kan?
^^sesungguhnye aku rindu zaman zaman ade bibik. mak aku cakap, da besaa takyah ade bibik. adoii.

namun begitu, semangat uh semangat jugak. facebook, belog, dan laenlaen kene USHA sikit. hehh.
abes je lepas gian kat sume LAMAN SOOOOOSYIAL tuu, aku pon memule kan PROGRAM yang telahh mama tentukan. wahwah !

abes je sidai baju, aku basoh pinggan then aku masak nasi. patuh, aku bukak belog SEKEJAP sebab nk post entry nie. heee . sempat lg ken? *eh! mestila sempat.
perancangan seterusnye, aku nak sapu dan mop lantai kemudian lipat baju sambil tengok tb. HAHA. kalau tak sambil tengok tb , ngantok laa lipat baju. (nak aje aku jual bajubaju tu kat kedai bundle bak kate abah aku :DD)

and then, ape lagi aku nk buat eh? lepas lipat baju, aku kemas bilik dan.....
.....
....
...
..
.
kite ENJOYY !!

itu saje. gudtheverybabai :)


0 comments:

11.10.2010

jadi bibik jap boleh?

Posted in buku conteng buyott at 9:36 PM
hello ( ! )
herr. entry kali nie aku nk berkongsi PENGALAMAN aku menjadi BIBIK SEHARI.
haha.
aku bangunbangun je pagi td *pagi kerr?
dalam kol9 sengah. sesungguhnye. pade aku,itu awal yee kawankawan.
sambung balek, aku bangunbangun je tros tepampang ketas tules ctue.

TO DO LIST :-
1. sidai baju
2. sapu + mop lantai
3. basuh pinggan (Sikit jee)
4. lipat baju
5. masak nasi* yang nie aku bet mesti mak aku kelamkabut nk p koje pg td. hehh*
6. kemas bilik sekali
7. kalau semue OK mama boleh kasi rm50 :)
8. solat jangan tinggal.
lots of love,
mama

huhh. aku bace TEBELIAK doe. tp taktau pesal SEMANGAT la pulakk ! HAHA . denga 50 tu kan?
^^sesungguhnye aku rindu zaman zaman ade bibik. mak aku cakap, da besaa takyah ade bibik. adoii.

namun begitu, semangat uh semangat jugak. facebook, belog, dan laenlaen kene USHA sikit. hehh.
abes je lepas gian kat sume LAMAN SOOOOOSYIAL tuu, aku pon memule kan PROGRAM yang telahh mama tentukan. wahwah !

abes je sidai baju, aku basoh pinggan then aku masak nasi. patuh, aku bukak belog SEKEJAP sebab nk post entry nie. heee . sempat lg ken? *eh! mestila sempat.
perancangan seterusnye, aku nak sapu dan mop lantai kemudian lipat baju sambil tengok tb. HAHA. kalau tak sambil tengok tb , ngantok laa lipat baju. (nak aje aku jual bajubaju tu kat kedai bundle bak kate abah aku :DD)

and then, ape lagi aku nk buat eh? lepas lipat baju, aku kemas bilik dan.....
.....
....
...
..
.
kite ENJOYY !!

itu saje. gudtheverybabai :)



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

0 comments on "jadi bibik jap boleh?"

Post a Comment