BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

11.23.2010

kisses for youu :D


NURUL HANANI.
oyehh!
1- terime kaseh
2- sheshe *betol er eje? bantai ah*
3- thank youu <3
4- iloveyou. *aww*

^^haha :D
soaljawab refer post bawahbawah yeee?
hee.
yangpenting,
aku rase BESTT dapat award dari NANIE yang teramatlah BUNCET tu.
bhahaha :D


aryna doremon neh =.=

saje lawat lawat belog aryna privilegio neh.
dapat tag pulak.
tak pesan kat shoutmix pon?
mereng la kau aryna.


tapi tag yang aryna tag nie, aku da jawab.
so, refer sahaje post sebelumsebelum yeah?
mwahaha :D
btw, juz nk say a hundred thousand thanks aryna sayangg <3
hidoP flaming charisma MINHO :)
hee.

twoo in ONE.

oyehh ! dapat awards lagi oii.

satu award, due org yang bg. so, kite gabungkan satu entry j laa ehh. hee.
btw, thanks to fieqa and adekku. love yuollss. auww*


1. berikan 1 nick name untuk saya
fieqa tayaww. :) tp, no prob, tetap cun meyhh.
adek aku tue. ntaa ha.
2. ucapan untuk pemberi award ini...
i love yuollss. * aw aww *

3. berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
shinee
bruno mars
taylor swift
faizal tahir
shahir
4. Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower
semue org da ade doh award nie. takpetakpe. sapesape j yang bace entry aku neh, teros amek award nie ehh. sbb bg aku, semue blogger berhak dapat award. HAHAHA . * batak gile kutt*

yuhuu ~


weiiyo !
festyme dapat tagged. from my beloved ANIS SOFEA.
yeehhaa ! tingkayuu :)


Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
family and friends <3

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
bonjour di PAGHISS ! haha :D ntaa la woii.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
sejujurnye aku TIDAK bercinta sekarang :)
*tiru jawapan anis. ngee~

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
!@#$%^&*(
depends. muahaa :D

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
tak pernah kuar date pon sebab aku tak kapel :(
*tiru jawapan anis lagii :) peace!


Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
cinta kepala batu.

Apakah nama penuh korang?
Aimie Nadia Azimi
Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
dua-dua same rata jew.huhuhu
*tiru lagi yeah?

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
flaming charisma MINHO :)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
ye. dengan BANTUAN washing machine.

Pilih salah satu, peluk atau cium?
ATAU. :D
Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
korea ? *BATAK GILE?


Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
comel, gile wordsearch, had a happy life ! *Admire that

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
Benda? bukan orang? haha , oggay ;)
galang aku.
handphone yang lopek tuu.
planner aku.
pc LAPOK tu.
pendrive aku yang bename NOTA BUNTAL :)
5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
ringdingdong
hello
kau ku temu
cukup setahun
lewat semesta

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
31 march 1995. celebrate kat RUMAH ku yang tercintee.
auww **

7 orang blogger yang korang nk tag
nanti aku bg sendiri ah. herr~

11.21.2010

asalkan kau GUMBIRA =.=

baru jea nk PASS AWARD kat sorang minah nie. tetibe bukak belog dy

belog not found !
aku ingat en sala taep. aku buat banyak kali weh. hati aku ckap ''dy takkan delete punye''. ye ah, mane aku tak pikey camtue, delete mengejot pulak. entry sebelom nie punye laa banyak en OKEYY je aku tengok. tuptup, da TAK ADE ! terkilan jugak doh memule sbb bg aku, aku rapat ngan dy melalui mende BODOH nie jugak. fefes, kat mespes, then kat belog and fb. hushh ! aku jujor gile cakap, BELOG dy aku takpenah miss satu entry pon. hehh. mmbe2 dya pon sume suke belog dy. sala aku jugak sbb tak jenguk kau punye fb dulue. aku pon bongok sgt, pasai blog pon nk tacing lelebey. mmg ah terkilan, aritue mmg dy nk delete tp aku sebok nk halanghalang dy. patue, dy da takde plak sebotsebot pasal delete belog. out of sudden, dy delete.
kepade engkau, kau tacing dgn budak seksyen 7 ken? sbb dy bg harapan nk dtg sekola last day, tp dy tak dtg. kau TOUCHED ken? same la macam aku, bile kau da tak sebot pasal delete belog, ditambah plak post kau yang sebelumsebelum nie *yang LANGSUNG tak bg clue yang kau nk delete the belog. mende tue seolah olah bg harapan doh kt aku. HAHA :D ^^tapi kau LEBIH dan LEBIH touched laa bebanding dengan touched aku. sbb yang aku touched nie mende KECIK jee. kau punye TOUCHED besaw sikett. hee :)

time kaseh laa sbb bace. aku ngantok ah. away for some hours. *aku kalau bru lepas tekejot mmg OUT OF SERVICE. haha :D



auwch. tingkayuu =,=

wello wello !
kite kembali lagi kat belog aku yang hampreng nie.
herr~
oitt. sehampreng hampreng belog aku,
aku still dapat award taw.
yeehhhaa !
mcm biase , mestie ade ucapan penghargaan sikit en?
sikit je ponn.
tak sanggop nk bace?
heh, ape tunggu lagi.
caucincau laa dari belogg aku yang HAMPRENG nie ken.
takkan tue pon nk kene aku ajow.
hehe =.-
kite kembali kepade ucapan aku.
oyehhh*tiru ayat kak tehamedan. peace !


assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh :)
bersyukor kite ke hadrat ilahi,
dengan limpah dan kurnianye dapat AKU mengumpolkan
tenage yang melimpah untok berbelog dan berkarya.
HAHA. :D
udah udah la tue. geli geleman aku bace ayat aku sendiri.
yucks ! =.=

oukay laa mari kite lihat sesi soaljawab pule.



1-Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah bagi kat korang yang korang rase lawak??
buntal kutt. buyott pon ade. tp buyott tue munasabah la jugak. takmacam buntal. agak lucu kutt. sebab amar kate muke aku macam ikan buntal bile pakai spek. laslast, melekat la pulok. tp now, no longer buntal larr. hee :) *melalut lalut jawapan aku. :P

2-korang selalu lawat blog sape??
SEMUE belog yang aku follow. aku sentiase bace belog y aku follow. kalau aku takbace, bwt hape aku FOLLOW ken? hehe =.- lagipun, MEMBACE AMALAN MULIEE. :)

3-ape yang korang rase tehamedan kene buat untuk blog die??
suke hati dy lahh. sbb pd aku, belog sume org da lawa. belog kaktehamed olwes simple but gojez. i loikee u know :)

4-dalam seminggu berape kali lawat blog tehamedan??
mebi stiap kali aku login blogger. sbb, before aku post ape ape entry pon. i will go and menjengah belog people around me. :)

5-sila pass award ini kat kawan kawan korang yang korang rase blog die cute(^.^)
http://www.terbaekwokk.blogspot.com *sbb ade justin drew bieber <3
http://www.anisbambam.blogspot.com *sbb tulesan dy comelcomel. haha.




nota kaki dan ketiak kau ; timekaseh daun keladi kepade yang membace belog aku
timekasih daun kelape kepade kak tehamedan sbb pass award.
hee :)
thats all.
babaii friends.
keep smiling coz u know, and i know, ITS FOC
ohh goshh !

wassalam~














Hello !



lovee thiss

11.20.2010

galang bukan sebarang GALANG =.=


yeah ! itu diahh . semuanye garegare GALANG aku. yuhuu !
kaurang ade? aku tau, jawapnnye, takde ken?
a'ah memang, betol lah ape y kaurang fikey tue,
aku SANGAT batak oukey.
dengan GALANG aku
*org tertentue j tau.
nk tengok pict dy?
hensem.. tp galang dalam cinte kirana lagi HANDSOME lahh.
haha :D
aku belom snapsnap lagi.
nantinantilaaa :)

yang dibawah nie cume sedikit TIPS untuk sesiape yang nk ikot jejak langkah kaki aku yang agak busuk niee.
babaii =.=





Penjagaan Seharian

Pagi : Bekalkan makanan yang baru dan segar serta isi bekas minuman dengan air minuman yang segar.Bersihkan segala najis serta kotoran.Periksa jika makanan telah dimakan dan najis adalah normal. Periksa juga jika botol minuman berfungsi dengan baik.

Petang : Tambah makanan(pellet) dan bekalkan rumput "hay" atau keledek.

Malam : Tambah makanan yang baru dan segar serta isi bekas minuman dengan air minuman yang segar. Bersihkan segala najis serta kotoran.Periksa jika makanan telah dimakan dan najis adalah normal. Periksa juga jika botol minuman berfungsi dengan baik. Arnab makan lebih byk pada waktu malam. Hampir 75%

Penjagaan Mingguan

Bersihkan tempat arnab anda. Sikat bulu arnab anda(jika arnab anda baka yang berbulu tebal dan panjang seperti angora).Basuh botol minuman arnab anda dengan berus yang sesuai.Berikan arnab anda sedikit kudapan(makanan tambahan) seperti buah-buahan atau sayuran tetapi hendaklah di dalam kuantiti yang sedikit saja.

Penjagaan Bulanan

Bersihkan dan gosok tempat arnab anda dengan menggunakan ubat pembasmi kuman seperti dettol ataupun clorox untuk membasmi bakteria. Jangan simpan arnab anda ke dalam tempat mereka sehingga tempat itu kering sepenuhnya.Anda juga harus memeriksa kuku arnab anda.Jika sekiranya panjang,anda haruslah memotong kuku arnab anda supaya anda tidak dicakar dengan kuat olehnya ketika anda mengangkatnya. Potong bahagian hujung saja. Periksa juga gigi arnab anda kerana gigi arnab akan tumbuh sepanjang hayatnya dan sebab itulah anda harus menyediakan sesuatu keras seperti dahan pohon buah-buahan untuk arnab anda mengigitnya.


11.14.2010

tumpang minat boleh?






yeah !

post kali nie aku nak mintak izin kepade SEMUE SHAWOLS yang mengfollow aku.
haha :D
terutame aryna abd halim
ceritenye beginie, adek aku tue, OUT OF THE BLUE.
tibetibe jea bukak youtube GIRLS GENERATION. aneh kan?
mmg aneh bg aku, sbb family aku takde yang suke same itu korea korea nie.
cume... tengok citer korea tp tak fanatik kutt. hee .
then, aku pon tengok la sekali vid lagu girls generation tue.
tajoknyee GEE. =aneh doe tajoknye. herr~
tapi lagunye BESTT !
then, tengok sorang mamat dalam vid gee tue ken. hensem gilee.
memule aku tepikey. macam selalu tengok je mamat nie.
tanye kat pa'e, dy cakap MINHO yang dekat blog aryna tue.
aku ape lagi.
gile wohh.
wahaha :D
satu hari suntuk bukak vid SHINee je.
i loikee <3
* jadi tujuan aku post entry kali nie,
aku nk tompang minat korea jap eh.
ringdingdongg !
HAHA :D

11.12.2010

alahai HEADBOY

big hello friends ! nak storimori pasal head boy baru. BESTT dohh. bak kate ghafuzi, bukak home FB jea sume org dok MEMBATAK pasal head boy baru. PUJIAN melambunglambung :)

act, aku memule tue, tak kesah sangat pasal headboy headboy nie. sbb pd aku, DIORANG TAKDE KENE MENGENE dgn aku. tem MUAZ dulu pon aku tak heran langsung. eh ! muaz eh name dy? ke muiz? tah laa. *JELAS ye aku tak amek tau. HAHA :D

and then, tadi datang skola dgn maira. SEMANGAT gile. padahal, membe membe laen sume PONTENG. o lebih sopan CUTI. :)

pastue, ade peletakan jawatan si head boy lame. BUKAK BAJU dohh. eitt. 18sx. HAHA. :D
and then, principal pakaikan kot tue kat head boy baru. so sweet. hee. :)
mulemule, aku mmg macam biase j. *tak amek tau en? hahh,
pstue, tyme dy bg speech.
waaaa ! bestt. kelakar. huhh. <3

sedikit coretan copy from status kat FB ghafuzi.

gha ; huh asal bukax h0me xabes2 0wg puji c k.u bwu uh . haha gha jeles ! mane tpu k0 . k0men aq , 0k la dy . tp xpyhla smpy mengembur2kn sgt an ? wee ~

pastue ade laa beberape org komen. *takde kene ngene ngan aku. takyah copy larr. then, aku comment.
and it starts...
aimie ; HANDSOME dohh.

HAHA. korang pandai pandai laa judge sendiri eh? hee:)
thats all fer this entry.
jumpe lagi :D

name head boy baru ; LUQMAN. <3

11.23.2010

kisses for youu :D

Posted in buku conteng buyott at 9:12 PM 0 comments

NURUL HANANI.
oyehh!
1- terime kaseh
2- sheshe *betol er eje? bantai ah*
3- thank youu <3
4- iloveyou. *aww*

^^haha :D
soaljawab refer post bawahbawah yeee?
hee.
yangpenting,
aku rase BESTT dapat award dari NANIE yang teramatlah BUNCET tu.
bhahaha :D



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

aryna doremon neh =.=

Posted in buku conteng buyott at 8:58 PM 0 comments
saje lawat lawat belog aryna privilegio neh.
dapat tag pulak.
tak pesan kat shoutmix pon?
mereng la kau aryna.


tapi tag yang aryna tag nie, aku da jawab.
so, refer sahaje post sebelumsebelum yeah?
mwahaha :D
btw, juz nk say a hundred thousand thanks aryna sayangg <3
hidoP flaming charisma MINHO :)
hee.

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

twoo in ONE.

Posted in buku conteng buyott at 7:58 AM 0 comments
oyehh ! dapat awards lagi oii.
satu award, due org yang bg. so, kite gabungkan satu entry j laa ehh. hee.
btw, thanks to fieqa and adekku. love yuollss. auww*


1. berikan 1 nick name untuk saya
fieqa tayaww. :) tp, no prob, tetap cun meyhh.
adek aku tue. ntaa ha.
2. ucapan untuk pemberi award ini...
i love yuollss. * aw aww *

3. berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
shinee
bruno mars
taylor swift
faizal tahir
shahir
4. Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower
semue org da ade doh award nie. takpetakpe. sapesape j yang bace entry aku neh, teros amek award nie ehh. sbb bg aku, semue blogger berhak dapat award. HAHAHA . * batak gile kutt*

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

yuhuu ~

Posted in buku conteng buyott at 7:36 AM 0 comments

weiiyo !
festyme dapat tagged. from my beloved ANIS SOFEA.
yeehhaa ! tingkayuu :)


Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
family and friends <3

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
bonjour di PAGHISS ! haha :D ntaa la woii.

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
sejujurnye aku TIDAK bercinta sekarang :)
*tiru jawapan anis. ngee~

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
!@#$%^&*(
depends. muahaa :D

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
tak pernah kuar date pon sebab aku tak kapel :(
*tiru jawapan anis lagii :) peace!


Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
cinta kepala batu.

Apakah nama penuh korang?
Aimie Nadia Azimi
Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
dua-dua same rata jew.huhuhu
*tiru lagi yeah?

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
flaming charisma MINHO :)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
ye. dengan BANTUAN washing machine.

Pilih salah satu, peluk atau cium?
ATAU. :D
Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
korea ? *BATAK GILE?


Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
comel, gile wordsearch, had a happy life ! *Admire that

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
Benda? bukan orang? haha , oggay ;)
galang aku.
handphone yang lopek tuu.
planner aku.
pc LAPOK tu.
pendrive aku yang bename NOTA BUNTAL :)
5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
ringdingdong
hello
kau ku temu
cukup setahun
lewat semesta

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
31 march 1995. celebrate kat RUMAH ku yang tercintee.
auww **

7 orang blogger yang korang nk tag
nanti aku bg sendiri ah. herr~


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

11.21.2010

asalkan kau GUMBIRA =.=

Posted in buku conteng buyott at 11:28 PM 0 comments
baru jea nk PASS AWARD kat sorang minah nie. tetibe bukak belog dy
belog not found !
aku ingat en sala taep. aku buat banyak kali weh. hati aku ckap ''dy takkan delete punye''. ye ah, mane aku tak pikey camtue, delete mengejot pulak. entry sebelom nie punye laa banyak en OKEYY je aku tengok. tuptup, da TAK ADE ! terkilan jugak doh memule sbb bg aku, aku rapat ngan dy melalui mende BODOH nie jugak. fefes, kat mespes, then kat belog and fb. hushh ! aku jujor gile cakap, BELOG dy aku takpenah miss satu entry pon. hehh. mmbe2 dya pon sume suke belog dy. sala aku jugak sbb tak jenguk kau punye fb dulue. aku pon bongok sgt, pasai blog pon nk tacing lelebey. mmg ah terkilan, aritue mmg dy nk delete tp aku sebok nk halanghalang dy. patue, dy da takde plak sebotsebot pasal delete belog. out of sudden, dy delete.
kepade engkau, kau tacing dgn budak seksyen 7 ken? sbb dy bg harapan nk dtg sekola last day, tp dy tak dtg. kau TOUCHED ken? same la macam aku, bile kau da tak sebot pasal delete belog, ditambah plak post kau yang sebelumsebelum nie *yang LANGSUNG tak bg clue yang kau nk delete the belog. mende tue seolah olah bg harapan doh kt aku. HAHA :D ^^tapi kau LEBIH dan LEBIH touched laa bebanding dengan touched aku. sbb yang aku touched nie mende KECIK jee. kau punye TOUCHED besaw sikett. hee :)

time kaseh laa sbb bace. aku ngantok ah. away for some hours. *aku kalau bru lepas tekejot mmg OUT OF SERVICE. haha :D




Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

auwch. tingkayuu =,=

Posted in buku conteng buyott at 10:09 PM 0 comments
wello wello !
kite kembali lagi kat belog aku yang hampreng nie.
herr~
oitt. sehampreng hampreng belog aku,
aku still dapat award taw.
yeehhhaa !
mcm biase , mestie ade ucapan penghargaan sikit en?
sikit je ponn.
tak sanggop nk bace?
heh, ape tunggu lagi.
caucincau laa dari belogg aku yang HAMPRENG nie ken.
takkan tue pon nk kene aku ajow.
hehe =.-
kite kembali kepade ucapan aku.
oyehhh*tiru ayat kak tehamedan. peace !


assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh :)
bersyukor kite ke hadrat ilahi,
dengan limpah dan kurnianye dapat AKU mengumpolkan
tenage yang melimpah untok berbelog dan berkarya.
HAHA. :D
udah udah la tue. geli geleman aku bace ayat aku sendiri.
yucks ! =.=

oukay laa mari kite lihat sesi soaljawab pule.



1-Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah bagi kat korang yang korang rase lawak??
buntal kutt. buyott pon ade. tp buyott tue munasabah la jugak. takmacam buntal. agak lucu kutt. sebab amar kate muke aku macam ikan buntal bile pakai spek. laslast, melekat la pulok. tp now, no longer buntal larr. hee :) *melalut lalut jawapan aku. :P

2-korang selalu lawat blog sape??
SEMUE belog yang aku follow. aku sentiase bace belog y aku follow. kalau aku takbace, bwt hape aku FOLLOW ken? hehe =.- lagipun, MEMBACE AMALAN MULIEE. :)

3-ape yang korang rase tehamedan kene buat untuk blog die??
suke hati dy lahh. sbb pd aku, belog sume org da lawa. belog kaktehamed olwes simple but gojez. i loikee u know :)

4-dalam seminggu berape kali lawat blog tehamedan??
mebi stiap kali aku login blogger. sbb, before aku post ape ape entry pon. i will go and menjengah belog people around me. :)

5-sila pass award ini kat kawan kawan korang yang korang rase blog die cute(^.^)
http://www.terbaekwokk.blogspot.com *sbb ade justin drew bieber <3
http://www.anisbambam.blogspot.com *sbb tulesan dy comelcomel. haha.




nota kaki dan ketiak kau ; timekaseh daun keladi kepade yang membace belog aku
timekasih daun kelape kepade kak tehamedan sbb pass award.
hee :)
thats all.
babaii friends.
keep smiling coz u know, and i know, ITS FOC
ohh goshh !

wassalam~















Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

Hello !

Posted in buku conteng buyott at 5:50 AM 0 comments


lovee thiss

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

11.20.2010

galang bukan sebarang GALANG =.=

Posted in buku conteng buyott at 10:09 PM 0 comments

yeah ! itu diahh . semuanye garegare GALANG aku. yuhuu !
kaurang ade? aku tau, jawapnnye, takde ken?
a'ah memang, betol lah ape y kaurang fikey tue,
aku SANGAT batak oukey.
dengan GALANG aku
*org tertentue j tau.
nk tengok pict dy?
hensem.. tp galang dalam cinte kirana lagi HANDSOME lahh.
haha :D
aku belom snapsnap lagi.
nantinantilaaa :)

yang dibawah nie cume sedikit TIPS untuk sesiape yang nk ikot jejak langkah kaki aku yang agak busuk niee.
babaii =.=





Penjagaan Seharian

Pagi : Bekalkan makanan yang baru dan segar serta isi bekas minuman dengan air minuman yang segar.Bersihkan segala najis serta kotoran.Periksa jika makanan telah dimakan dan najis adalah normal. Periksa juga jika botol minuman berfungsi dengan baik.

Petang : Tambah makanan(pellet) dan bekalkan rumput "hay" atau keledek.

Malam : Tambah makanan yang baru dan segar serta isi bekas minuman dengan air minuman yang segar. Bersihkan segala najis serta kotoran.Periksa jika makanan telah dimakan dan najis adalah normal. Periksa juga jika botol minuman berfungsi dengan baik. Arnab makan lebih byk pada waktu malam. Hampir 75%

Penjagaan Mingguan

Bersihkan tempat arnab anda. Sikat bulu arnab anda(jika arnab anda baka yang berbulu tebal dan panjang seperti angora).Basuh botol minuman arnab anda dengan berus yang sesuai.Berikan arnab anda sedikit kudapan(makanan tambahan) seperti buah-buahan atau sayuran tetapi hendaklah di dalam kuantiti yang sedikit saja.

Penjagaan Bulanan

Bersihkan dan gosok tempat arnab anda dengan menggunakan ubat pembasmi kuman seperti dettol ataupun clorox untuk membasmi bakteria. Jangan simpan arnab anda ke dalam tempat mereka sehingga tempat itu kering sepenuhnya.Anda juga harus memeriksa kuku arnab anda.Jika sekiranya panjang,anda haruslah memotong kuku arnab anda supaya anda tidak dicakar dengan kuat olehnya ketika anda mengangkatnya. Potong bahagian hujung saja. Periksa juga gigi arnab anda kerana gigi arnab akan tumbuh sepanjang hayatnya dan sebab itulah anda harus menyediakan sesuatu keras seperti dahan pohon buah-buahan untuk arnab anda mengigitnya.



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

11.14.2010

tumpang minat boleh?

Posted in buku conteng buyott at 5:02 AM 0 comments





yeah !
post kali nie aku nak mintak izin kepade SEMUE SHAWOLS yang mengfollow aku.
haha :D
terutame aryna abd halim
ceritenye beginie, adek aku tue, OUT OF THE BLUE.
tibetibe jea bukak youtube GIRLS GENERATION. aneh kan?
mmg aneh bg aku, sbb family aku takde yang suke same itu korea korea nie.
cume... tengok citer korea tp tak fanatik kutt. hee .
then, aku pon tengok la sekali vid lagu girls generation tue.
tajoknyee GEE. =aneh doe tajoknye. herr~
tapi lagunye BESTT !
then, tengok sorang mamat dalam vid gee tue ken. hensem gilee.
memule aku tepikey. macam selalu tengok je mamat nie.
tanye kat pa'e, dy cakap MINHO yang dekat blog aryna tue.
aku ape lagi.
gile wohh.
wahaha :D
satu hari suntuk bukak vid SHINee je.
i loikee <3
* jadi tujuan aku post entry kali nie,
aku nk tompang minat korea jap eh.
ringdingdongg !
HAHA :D

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

11.12.2010

alahai HEADBOY

Posted in buku conteng buyott at 4:52 AM 0 comments
big hello friends ! nak storimori pasal head boy baru. BESTT dohh. bak kate ghafuzi, bukak home FB jea sume org dok MEMBATAK pasal head boy baru. PUJIAN melambunglambung :)
act, aku memule tue, tak kesah sangat pasal headboy headboy nie. sbb pd aku, DIORANG TAKDE KENE MENGENE dgn aku. tem MUAZ dulu pon aku tak heran langsung. eh ! muaz eh name dy? ke muiz? tah laa. *JELAS ye aku tak amek tau. HAHA :D

and then, tadi datang skola dgn maira. SEMANGAT gile. padahal, membe membe laen sume PONTENG. o lebih sopan CUTI. :)

pastue, ade peletakan jawatan si head boy lame. BUKAK BAJU dohh. eitt. 18sx. HAHA. :D
and then, principal pakaikan kot tue kat head boy baru. so sweet. hee. :)
mulemule, aku mmg macam biase j. *tak amek tau en? hahh,
pstue, tyme dy bg speech.
waaaa ! bestt. kelakar. huhh. <3

sedikit coretan copy from status kat FB ghafuzi.

gha ; huh asal bukax h0me xabes2 0wg puji c k.u bwu uh . haha gha jeles ! mane tpu k0 . k0men aq , 0k la dy . tp xpyhla smpy mengembur2kn sgt an ? wee ~

pastue ade laa beberape org komen. *takde kene ngene ngan aku. takyah copy larr. then, aku comment.
and it starts...
aimie ; HANDSOME dohh.

HAHA. korang pandai pandai laa judge sendiri eh? hee:)
thats all fer this entry.
jumpe lagi :D

name head boy baru ; LUQMAN. <3

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO