BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

1.14.2010

sampai aty ko ! :((

babe ! shiter sdeyh coming ! sampainya hatimu . . da macamm lagu lame daa tacok kali nie . . haha ! masengmaseng ade masalah sndere , masalh dunia , masalah peribadi , luahkan jgn simpan dalamm haty , boleh cerita disini . . HAHA !aku ade prob gle bhabie menyesakkan napash doe . boley maty auw . . jgn men2 . . HAHA ! korang munkin ade yg penah alami ape yg aku n bestie aku sorang nie alami . untok mengelakkan kesakitan haty orang yang terlibat , aku gunekan nickname laa erk . . senanye , duedue bestie aku glergler . .tapy bile NGEX (bukan name sebenar) uat hal , aku tatao ape akan jadiy . . hukhukhuk :(( sdeyh siott . . smpai aty dye uat camnie . . ok , bebalek pade story , bestie aku yg sorg lagy nie , NGOX (bukan name sebenar jugge !) . . ngox ngan ngex ade hubungan kekeluargaan tapy , mukan adex beradex , korang pker la sndere , hubungan apehh . . takkan toe pon cikgu nak ajo . . kitorang sume sebaye . . even , ngex toe mmg 10 kaly gnde lagy pnday dari kitorang , tapi dy takk penah bunkak! tp , lpas berlaku nye satu peristiwe nie , tros hubungan kitorang berderai . . klw korang nakk tao cter selanjotnye , troskan reading . . HAHA !

ngex nie minatt kat sorang budax f4 nie , name dye df (mukan namew sebenar gax ! HAHA ! gler aku nakk bagy name sebenar . . boleh kene saman .. )df nie boley tahann ar ensemnye . . biase sajerk .. tapy ngex nie mmg gle bhabie punye minatt ar kat df nie . .ngox nie pulak takk de niat lansunk nak rampas c df nie . mukannye dye suke sanad ngan c df toe . dye tatew feelin lansunk kat df . . dorang bedue nie text2 ngan c df nie , ahernye , c df shuke kat ngox toe . . mule2 ngox tanakk time sbb dye tanakk kecewakan ngex nie (spupu dye merangkap bestie gle bhabie dye . .) tapy lame2 .... gurl beb ! ade mase2 nye , dye boleh jd lbeh caer dari coklat yank dah 526 hari tak masook fridge .. jadi korang pahampaham laa . . tlg laa jgn salahkan ngox toe , dy daa temakan manyak sangat budy c df nie , topupkan dy punye manyak , so , die tima la jugax . . make , dengan rasminye ngox ngan df ponn couple . . last2 , setelah lame bende nie takk diketahui ngex , satu hary .............. o'ow , kamoo ketahuan , pacaran lagy , dengan dirinya , teman baekku , (nyanyi ar cket ) HAHA ! pastoe , ngex sakapp kat kitorank , dy mmg kuciwa mule2 , tapy dy dahh mule blehh trime kenyataan . . tapy tato napew , sehary due nie , mgex berubah 101% . . dye mukan lagy ngex yank aku n ngox kenal dulu . . bile jumpe kitorank , dye asik nakk carik kesalahan kitorang , cthnye , selame due taonn c ngex nie jadi pengawas , tk pena2 dye marah kitorang sakapp kat pehimpunan . . tapy tady , tetibe , ade je kesalahan yank dye carik katt kitorang . . mmg dye jalannkan tugash dy , tapy kitorang mukannye sakapp mende takk pekdah ! tapy aku tanye c ngox pasal ape yank cikgu sakapp kat depan . . tetibe dy dtg ugot , klw sakapp lagy skali dye tulesh name . . sorry kasar , tapy (mcam bangang !) kitorang mmg marahh gle ngan dy , orang len dy takk check , kitorang jer .. ade je yank kitorang salah kat mate dye . . knpe tah ngan dye , asal aku dah panas n bengang nak maty , ape agy , aku mrh ar dye , bile dye ngan mudax2 klaz len besakapp , aku jerit : DIAMLAHHH !!!!! ermm , , padan muke dye ! gerrammm gle aku kat dye tadi . . bile aku tanye asal dye jadik camtoe , dye sakapp : aku cume jalannkan tugas aku . . ohh .. baru aku tao , semua pengawas , tugas dye ape . . tengs ar ngex coz wat camnie kat kitorang . . kitorang besyukor sangat kat tuhan yang MAHA KUASA , ko da tunjokkan identiti ko yang sebena kat kitorang . . klw takk smpai bile ar kitorang tatao n ta kenal ko 100% . . ngex ! aku ingat aku dahh kenal ngan ko masokk taon nie 3 taon , ko takkan berubahh , tapy mentang2 ko panday , kitorang nie lembab cket , ko wat kitorang takk ubah cam sampahh kan ? ngex ! ko jgn bunkak sangat sbb ko pnday toe . . aku tao ko bunkak ke ko tak bunkak ke , ko ttp akan pnday , tp ingat arh ,, kitorang takk sangke lansunk ko akan wat camnie kat kitorang . ngex! juz becoz of a guy . . ngex ! aku ngan ngox penah rase larh , ape yank ko lalui nie , tapy kitorang takk ikot perasaan , , ko takk ingat ke dulu aku nagn ngox penah berebot plus+ . . or mayb ko tatao . . walaopon kadang2 jealousy melande , tapy kitorang takk mcam ko , sanggop sisih kawan sebab ko kecewa , , asal ko tao , ngox , dye ary2 sakapp kat aku nak break up ngan df , tapy aku yank takk bagy sebab aku nak ko blaja , takk ikotkan perasaan , n trima hakikat ,, klw takder kate ko bkn utk df maknenye ko kene blajar time kenyataan . . klw pon nty ngox ngan df da tade pape , klw df utk ko , dye akan tetap utk ko . . tapi klw mukan .... ko pker laa sndere . . aku mujkan nak salahkan ko 1010% , tapi mende nie melibatkan haty dan perasaan sorang kawan ! klw nie la yank ko kate kawan . . selamat tinggal . . :(( :(( :(( :((

1.13.2010

OPP ! nerdy kemmbali!!


heylo ! ! hot story coming . not today .. hee~ babe! tarekh pistiwe y aku nak story tokk blog kali nie , actually not today lorh . sory lmbat post . kihkihkih .. info tambahan : tarekh pistiwe wed,13 jan 2010 .. lokasi sultan hisamuddin islamic high school lorh . my school .. hahaha .. kan aku sudehh sakapp ari tue , ade orientation tokk student fom3 , besh gleglegleglegleglegle ohH!!! haha! heppy gilaX siott ! memule skali ade xtvt mende tah namenye , yang puseng2 toe . sapew yang tyme toe ader kat surao n dy student fom3 , tao lahh . kitorang nyanyi lagu teman sejati , ape tahh lagy . aku manew expert babbab nashid nih ! hahak ! tyme toe student lakee n prmpn aseng . tp ble nak uat satue xtvt nie , dorang gabongkan . . so , aku dapat group ngan , dax fir doe .. antarenye , aina , shada , dayah , farah , umi , neeza , fnn , pain , masyi , merra , hmm, rase nyew y gell toe je arh . . klaw ade y tk sebott , sorry . aku manusie . ahaha !!! y lakee plak , emm, ahmad kott . aku tak sure arh dy tuh .. emm , pastoe zul , fawwaz , usop n manyakk lagy larh . . aku tak baper ingat ar .. hehe . . babe ! aku jdik model nye doe ! cam pe je . mengongmengong siket . konsep kitorang nerdy kembali ! haha ! aku la toe . tyme form 1 nerd , naekk form 2 gle2 , naek form 3 .. TERPAKSE nerd coz nakk pmr doe . cuak seyh . klw takk nerd aku takkan leh suaikan diri kat klaz naim doe . sehwell toll ! aimy .. buntall .. shiapew tidakkk kenai ! kahkahkah ! description dressing aku dorang watt mmg gle gle gle arh .. tidakk ptot dorang bully aku . tapewtapew!! hahahak ! tapy besh . dunno why ! haha! mayb ssuai ngan aku ? uhh no!! *kitorang kne watt sumenyew pkai bahan2buangan . so , dorang wat , spec bulat , skirt cam penary hawaii doe ! botak kerek tengok aku dengan selamber nyew .. aku buat mashem orang buduh ! hahaha ! mangang ! hehey .. emm , then , dorang uat cam kaenn superman toe kat blakang aku dorang tules , SUPER TULLABUN ! tatao ? naseb ar korang . klw dax skul aku tao bangett ! hehehe . . pastoe , dorang sohh aku kemam air kotak milo ! gle nerd siott ! memang menjadik .. tyme aku watt catwalk toe mallu gle bapakk arh .. tp sporting doe . besh besh besh ! dorang siapp uat legging doe pkai suat kabar uhh ! haha ! korang mmg besh arh . even takk menang pon eden takk kesah , janjy heppy .. hahaha ! actually manyak lagy description dressing aku ritoe . tapi yang sampingan sampingan je larh . cam bunga raye larh , selendang (selendang kott namenyew ..) miss universe toe la .. huh ! pnat but best ! dats all larh .. [homework waitin ] bubye .. assalamualaikum !!

1.12.2010

Hoi hoi hoi ya hoi !!!

first ! first ! helohelo 1 da macam iklan italk doe .. hehehe .. babe ! aku new in blogspot .. boringboring baru aku post new blog .. babe ! klw aku blog aku ade laenn mashem cket, hee~ pandaypanday ar korankkorank pepaham kan .. freshie biase larr .. school? biashe sajerk .... macam korankkorank gax .. eshok? orientation .. da form 3 pon ade orientation .. aiyya ! ahahahaa!! thats all larh .. [homework waitin] bubye .. blablabla ... ;)

1.14.2010

sampai aty ko ! :((

Posted in buku conteng buyott at 10:05 PM 0 comments
babe ! shiter sdeyh coming ! sampainya hatimu . . da macamm lagu lame daa tacok kali nie . . haha ! masengmaseng ade masalah sndere , masalh dunia , masalah peribadi , luahkan jgn simpan dalamm haty , boleh cerita disini . . HAHA !aku ade prob gle bhabie menyesakkan napash doe . boley maty auw . . jgn men2 . . HAHA ! korang munkin ade yg penah alami ape yg aku n bestie aku sorang nie alami . untok mengelakkan kesakitan haty orang yang terlibat , aku gunekan nickname laa erk . . senanye , duedue bestie aku glergler . .tapy bile NGEX (bukan name sebenar) uat hal , aku tatao ape akan jadiy . . hukhukhuk :(( sdeyh siott . . smpai aty dye uat camnie . . ok , bebalek pade story , bestie aku yg sorg lagy nie , NGOX (bukan name sebenar jugge !) . . ngox ngan ngex ade hubungan kekeluargaan tapy , mukan adex beradex , korang pker la sndere , hubungan apehh . . takkan toe pon cikgu nak ajo . . kitorang sume sebaye . . even , ngex toe mmg 10 kaly gnde lagy pnday dari kitorang , tapi dy takk penah bunkak! tp , lpas berlaku nye satu peristiwe nie , tros hubungan kitorang berderai . . klw korang nakk tao cter selanjotnye , troskan reading . . HAHA !

ngex nie minatt kat sorang budax f4 nie , name dye df (mukan namew sebenar gax ! HAHA ! gler aku nakk bagy name sebenar . . boleh kene saman .. )df nie boley tahann ar ensemnye . . biase sajerk .. tapy ngex nie mmg gle bhabie punye minatt ar kat df nie . .ngox nie pulak takk de niat lansunk nak rampas c df nie . mukannye dye suke sanad ngan c df toe . dye tatew feelin lansunk kat df . . dorang bedue nie text2 ngan c df nie , ahernye , c df shuke kat ngox toe . . mule2 ngox tanakk time sbb dye tanakk kecewakan ngex nie (spupu dye merangkap bestie gle bhabie dye . .) tapy lame2 .... gurl beb ! ade mase2 nye , dye boleh jd lbeh caer dari coklat yank dah 526 hari tak masook fridge .. jadi korang pahampaham laa . . tlg laa jgn salahkan ngox toe , dy daa temakan manyak sangat budy c df nie , topupkan dy punye manyak , so , die tima la jugax . . make , dengan rasminye ngox ngan df ponn couple . . last2 , setelah lame bende nie takk diketahui ngex , satu hary .............. o'ow , kamoo ketahuan , pacaran lagy , dengan dirinya , teman baekku , (nyanyi ar cket ) HAHA ! pastoe , ngex sakapp kat kitorank , dy mmg kuciwa mule2 , tapy dy dahh mule blehh trime kenyataan . . tapy tato napew , sehary due nie , mgex berubah 101% . . dye mukan lagy ngex yank aku n ngox kenal dulu . . bile jumpe kitorank , dye asik nakk carik kesalahan kitorang , cthnye , selame due taonn c ngex nie jadi pengawas , tk pena2 dye marah kitorang sakapp kat pehimpunan . . tapy tady , tetibe , ade je kesalahan yank dye carik katt kitorang . . mmg dye jalannkan tugash dy , tapy kitorang mukannye sakapp mende takk pekdah ! tapy aku tanye c ngox pasal ape yank cikgu sakapp kat depan . . tetibe dy dtg ugot , klw sakapp lagy skali dye tulesh name . . sorry kasar , tapy (mcam bangang !) kitorang mmg marahh gle ngan dy , orang len dy takk check , kitorang jer .. ade je yank kitorang salah kat mate dye . . knpe tah ngan dye , asal aku dah panas n bengang nak maty , ape agy , aku mrh ar dye , bile dye ngan mudax2 klaz len besakapp , aku jerit : DIAMLAHHH !!!!! ermm , , padan muke dye ! gerrammm gle aku kat dye tadi . . bile aku tanye asal dye jadik camtoe , dye sakapp : aku cume jalannkan tugas aku . . ohh .. baru aku tao , semua pengawas , tugas dye ape . . tengs ar ngex coz wat camnie kat kitorang . . kitorang besyukor sangat kat tuhan yang MAHA KUASA , ko da tunjokkan identiti ko yang sebena kat kitorang . . klw takk smpai bile ar kitorang tatao n ta kenal ko 100% . . ngex ! aku ingat aku dahh kenal ngan ko masokk taon nie 3 taon , ko takkan berubahh , tapy mentang2 ko panday , kitorang nie lembab cket , ko wat kitorang takk ubah cam sampahh kan ? ngex ! ko jgn bunkak sangat sbb ko pnday toe . . aku tao ko bunkak ke ko tak bunkak ke , ko ttp akan pnday , tp ingat arh ,, kitorang takk sangke lansunk ko akan wat camnie kat kitorang . ngex! juz becoz of a guy . . ngex ! aku ngan ngox penah rase larh , ape yank ko lalui nie , tapy kitorang takk ikot perasaan , , ko takk ingat ke dulu aku nagn ngox penah berebot plus+ . . or mayb ko tatao . . walaopon kadang2 jealousy melande , tapy kitorang takk mcam ko , sanggop sisih kawan sebab ko kecewa , , asal ko tao , ngox , dye ary2 sakapp kat aku nak break up ngan df , tapy aku yank takk bagy sebab aku nak ko blaja , takk ikotkan perasaan , n trima hakikat ,, klw takder kate ko bkn utk df maknenye ko kene blajar time kenyataan . . klw pon nty ngox ngan df da tade pape , klw df utk ko , dye akan tetap utk ko . . tapi klw mukan .... ko pker laa sndere . . aku mujkan nak salahkan ko 1010% , tapi mende nie melibatkan haty dan perasaan sorang kawan ! klw nie la yank ko kate kawan . . selamat tinggal . . :(( :(( :(( :((


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

1.13.2010

OPP ! nerdy kemmbali!!

Posted in buku conteng buyott at 11:20 PM 0 comments

heylo ! ! hot story coming . not today .. hee~ babe! tarekh pistiwe y aku nak story tokk blog kali nie , actually not today lorh . sory lmbat post . kihkihkih .. info tambahan : tarekh pistiwe wed,13 jan 2010 .. lokasi sultan hisamuddin islamic high school lorh . my school .. hahaha .. kan aku sudehh sakapp ari tue , ade orientation tokk student fom3 , besh gleglegleglegleglegle ohH!!! haha! heppy gilaX siott ! memule skali ade xtvt mende tah namenye , yang puseng2 toe . sapew yang tyme toe ader kat surao n dy student fom3 , tao lahh . kitorang nyanyi lagu teman sejati , ape tahh lagy . aku manew expert babbab nashid nih ! hahak ! tyme toe student lakee n prmpn aseng . tp ble nak uat satue xtvt nie , dorang gabongkan . . so , aku dapat group ngan , dax fir doe .. antarenye , aina , shada , dayah , farah , umi , neeza , fnn , pain , masyi , merra , hmm, rase nyew y gell toe je arh . . klaw ade y tk sebott , sorry . aku manusie . ahaha !!! y lakee plak , emm, ahmad kott . aku tak sure arh dy tuh .. emm , pastoe zul , fawwaz , usop n manyakk lagy larh . . aku tak baper ingat ar .. hehe . . babe ! aku jdik model nye doe ! cam pe je . mengongmengong siket . konsep kitorang nerdy kembali ! haha ! aku la toe . tyme form 1 nerd , naekk form 2 gle2 , naek form 3 .. TERPAKSE nerd coz nakk pmr doe . cuak seyh . klw takk nerd aku takkan leh suaikan diri kat klaz naim doe . sehwell toll ! aimy .. buntall .. shiapew tidakkk kenai ! kahkahkah ! description dressing aku dorang watt mmg gle gle gle arh .. tidakk ptot dorang bully aku . tapewtapew!! hahahak ! tapy besh . dunno why ! haha! mayb ssuai ngan aku ? uhh no!! *kitorang kne watt sumenyew pkai bahan2buangan . so , dorang wat , spec bulat , skirt cam penary hawaii doe ! botak kerek tengok aku dengan selamber nyew .. aku buat mashem orang buduh ! hahaha ! mangang ! hehey .. emm , then , dorang uat cam kaenn superman toe kat blakang aku dorang tules , SUPER TULLABUN ! tatao ? naseb ar korang . klw dax skul aku tao bangett ! hehehe . . pastoe , dorang sohh aku kemam air kotak milo ! gle nerd siott ! memang menjadik .. tyme aku watt catwalk toe mallu gle bapakk arh .. tp sporting doe . besh besh besh ! dorang siapp uat legging doe pkai suat kabar uhh ! haha ! korang mmg besh arh . even takk menang pon eden takk kesah , janjy heppy .. hahaha ! actually manyak lagy description dressing aku ritoe . tapi yang sampingan sampingan je larh . cam bunga raye larh , selendang (selendang kott namenyew ..) miss universe toe la .. huh ! pnat but best ! dats all larh .. [homework waitin ] bubye .. assalamualaikum !!
Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

1.12.2010

Hoi hoi hoi ya hoi !!!

Posted in buku conteng buyott at 1:33 AM 0 comments
first ! first ! helohelo 1 da macam iklan italk doe .. hehehe .. babe ! aku new in blogspot .. boringboring baru aku post new blog .. babe ! klw aku blog aku ade laenn mashem cket, hee~ pandaypanday ar korankkorank pepaham kan .. freshie biase larr .. school? biashe sajerk .... macam korankkorank gax .. eshok? orientation .. da form 3 pon ade orientation .. aiyya ! ahahahaa!! thats all larh .. [homework waitin] bubye .. blablabla ... ;)

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO