BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

11.21.2010

auwch. tingkayuu =,=

wello wello !
kite kembali lagi kat belog aku yang hampreng nie.
herr~
oitt. sehampreng hampreng belog aku,
aku still dapat award taw.
yeehhhaa !
mcm biase , mestie ade ucapan penghargaan sikit en?
sikit je ponn.
tak sanggop nk bace?
heh, ape tunggu lagi.
caucincau laa dari belogg aku yang HAMPRENG nie ken.
takkan tue pon nk kene aku ajow.
hehe =.-
kite kembali kepade ucapan aku.
oyehhh*tiru ayat kak tehamedan. peace !


assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh :)
bersyukor kite ke hadrat ilahi,
dengan limpah dan kurnianye dapat AKU mengumpolkan
tenage yang melimpah untok berbelog dan berkarya.
HAHA. :D
udah udah la tue. geli geleman aku bace ayat aku sendiri.
yucks ! =.=

oukay laa mari kite lihat sesi soaljawab pule.



1-Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah bagi kat korang yang korang rase lawak??
buntal kutt. buyott pon ade. tp buyott tue munasabah la jugak. takmacam buntal. agak lucu kutt. sebab amar kate muke aku macam ikan buntal bile pakai spek. laslast, melekat la pulok. tp now, no longer buntal larr. hee :) *melalut lalut jawapan aku. :P

2-korang selalu lawat blog sape??
SEMUE belog yang aku follow. aku sentiase bace belog y aku follow. kalau aku takbace, bwt hape aku FOLLOW ken? hehe =.- lagipun, MEMBACE AMALAN MULIEE. :)

3-ape yang korang rase tehamedan kene buat untuk blog die??
suke hati dy lahh. sbb pd aku, belog sume org da lawa. belog kaktehamed olwes simple but gojez. i loikee u know :)

4-dalam seminggu berape kali lawat blog tehamedan??
mebi stiap kali aku login blogger. sbb, before aku post ape ape entry pon. i will go and menjengah belog people around me. :)

5-sila pass award ini kat kawan kawan korang yang korang rase blog die cute(^.^)
http://www.terbaekwokk.blogspot.com *sbb ade justin drew bieber <3
http://www.anisbambam.blogspot.com *sbb tulesan dy comelcomel. haha.




nota kaki dan ketiak kau ; timekaseh daun keladi kepade yang membace belog aku
timekasih daun kelape kepade kak tehamedan sbb pass award.
hee :)
thats all.
babaii friends.
keep smiling coz u know, and i know, ITS FOC
ohh goshh !

wassalam~














0 comments:

11.21.2010

auwch. tingkayuu =,=

Posted in buku conteng buyott at 10:09 PM
wello wello !
kite kembali lagi kat belog aku yang hampreng nie.
herr~
oitt. sehampreng hampreng belog aku,
aku still dapat award taw.
yeehhhaa !
mcm biase , mestie ade ucapan penghargaan sikit en?
sikit je ponn.
tak sanggop nk bace?
heh, ape tunggu lagi.
caucincau laa dari belogg aku yang HAMPRENG nie ken.
takkan tue pon nk kene aku ajow.
hehe =.-
kite kembali kepade ucapan aku.
oyehhh*tiru ayat kak tehamedan. peace !


assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh :)
bersyukor kite ke hadrat ilahi,
dengan limpah dan kurnianye dapat AKU mengumpolkan
tenage yang melimpah untok berbelog dan berkarya.
HAHA. :D
udah udah la tue. geli geleman aku bace ayat aku sendiri.
yucks ! =.=

oukay laa mari kite lihat sesi soaljawab pule.



1-Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah bagi kat korang yang korang rase lawak??
buntal kutt. buyott pon ade. tp buyott tue munasabah la jugak. takmacam buntal. agak lucu kutt. sebab amar kate muke aku macam ikan buntal bile pakai spek. laslast, melekat la pulok. tp now, no longer buntal larr. hee :) *melalut lalut jawapan aku. :P

2-korang selalu lawat blog sape??
SEMUE belog yang aku follow. aku sentiase bace belog y aku follow. kalau aku takbace, bwt hape aku FOLLOW ken? hehe =.- lagipun, MEMBACE AMALAN MULIEE. :)

3-ape yang korang rase tehamedan kene buat untuk blog die??
suke hati dy lahh. sbb pd aku, belog sume org da lawa. belog kaktehamed olwes simple but gojez. i loikee u know :)

4-dalam seminggu berape kali lawat blog tehamedan??
mebi stiap kali aku login blogger. sbb, before aku post ape ape entry pon. i will go and menjengah belog people around me. :)

5-sila pass award ini kat kawan kawan korang yang korang rase blog die cute(^.^)
http://www.terbaekwokk.blogspot.com *sbb ade justin drew bieber <3
http://www.anisbambam.blogspot.com *sbb tulesan dy comelcomel. haha.




nota kaki dan ketiak kau ; timekaseh daun keladi kepade yang membace belog aku
timekasih daun kelape kepade kak tehamedan sbb pass award.
hee :)
thats all.
babaii friends.
keep smiling coz u know, and i know, ITS FOC
ohh goshh !

wassalam~















Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

0 comments on "auwch. tingkayuu =,="

Post a Comment