BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

11.10.2010

project duludulu =,=


di keheningan petang nie. tetibe lak aku teringat pasal project aku duludulu. project tem aku form two. bestt doh tyme tue. ape lagi, project warga leee. rindu doh tyme gopohgapah buat first presentation. oukay meh kite bekenalan dengan warga-warga projek yang SANGAT berdedikasi. hee. kitorang ade 20 orang sumenye. dibahagi kepade 4 panel.


PANEL 1 :-
.nieza mihat
.syahmi arizal
.zulfadhli zulhisam
.fitri
.fawwaz
.umi

PANEL 2 :-
.hidhir
.habibah
.luqman
.acap sumi
.saodah

PANEL 3:-
.aryna
.ammar hafiffi
.shima
.ain

PANEL 4 :-
.aimie
.najid pa'an
.farahin
.humairah
.adi lutfi

*hope hope betol la ek. aku punye memory card agak kecik. harap maklum. inipun, credit to aryna sbb bg BANYAK maklumat. hehh.

back to the story, moment paleng aku ingat sekali yg bekaetan dgn project warge nie mmg la of course tyme final jam ! HAHA. *final jam ayat cam camp rock jee. :D

and then, ade satu lagi moment y aku ingt. tem tu, ken aku form two. so biase lah otak MEMBERONTAK ken? satu ari tue, ade meeting kat bilik kaunseling. tak semangat kutt tem tu. aku bawak laa masyi ngan mazyu sekali. saje je punn. bukannye diorang mengacau. juz teman je. pastu, si zul tu belagak pulak. dy kate ''sape yang tak terlibat sile keluar'' bukan sekali doe dy cakap. bekalikali. aku buat bodoh je. HAHA. malas aku nak layann. sekali, dy asek cakap cakap cakap mende yang same. aku bengang ah.

yeah !! itu dy. aku da geram en. aku cakap kat dy ''kalau kau nk soh dyorang kelua, aku ngan maira pon kelua sekali. batak ke? tak luak pon la bilik kaunseling nie.kau buat la mounting board kau tu sorangsorang '' perghhhh !
aku pon ape lagi. kelua nak pakai kasot. maira pon same. masyi ngan mazyu ikot je en. HAHA. kesian zul. muke besalah je. :D

aku juz cakap dalam ati. '' ko kene belajaa terime environment yang tak semue bole terime ape yang kau buat,paham?'' haha. sorry la zul. start depade saat tu sampai final jam projek warge aku mmg perang dingin ah dengan zul. lagilagi panel 1. hehh.

tapi jangan khuatir, sekarang da oukay. sbb aher tahon form two tu, aku, maira, masyi, dan mazyu dahh BERMAAF-MAAFAN sesame sendiri. huhh. sebab tue sekarag oukay. heee. :)

lagi satu moment, tyme waktu makan kat HOTEL GRAND BLUEWAVE. hehe. budak pompuan snapsnap siket. tp budak laki. kalah orang tak makan sebulan. ade ke patot, dorang p makan gelojoh gile patuh boleh plak TAKE AWAY. sape tah bawak bekal. *paham paham laa budak ostel en. agak batak. herr~

babaibubui. lapawnakmakangg. :D

0 comments:

11.10.2010

project duludulu =,=

Posted in buku conteng buyott at 11:38 PM

di keheningan petang nie. tetibe lak aku teringat pasal project aku duludulu. project tem aku form two. bestt doh tyme tue. ape lagi, project warga leee. rindu doh tyme gopohgapah buat first presentation. oukay meh kite bekenalan dengan warga-warga projek yang SANGAT berdedikasi. hee. kitorang ade 20 orang sumenye. dibahagi kepade 4 panel.

PANEL 1 :-
.nieza mihat
.syahmi arizal
.zulfadhli zulhisam
.fitri
.fawwaz
.umi

PANEL 2 :-
.hidhir
.habibah
.luqman
.acap sumi
.saodah

PANEL 3:-
.aryna
.ammar hafiffi
.shima
.ain

PANEL 4 :-
.aimie
.najid pa'an
.farahin
.humairah
.adi lutfi

*hope hope betol la ek. aku punye memory card agak kecik. harap maklum. inipun, credit to aryna sbb bg BANYAK maklumat. hehh.

back to the story, moment paleng aku ingat sekali yg bekaetan dgn project warge nie mmg la of course tyme final jam ! HAHA. *final jam ayat cam camp rock jee. :D

and then, ade satu lagi moment y aku ingt. tem tu, ken aku form two. so biase lah otak MEMBERONTAK ken? satu ari tue, ade meeting kat bilik kaunseling. tak semangat kutt tem tu. aku bawak laa masyi ngan mazyu sekali. saje je punn. bukannye diorang mengacau. juz teman je. pastu, si zul tu belagak pulak. dy kate ''sape yang tak terlibat sile keluar'' bukan sekali doe dy cakap. bekalikali. aku buat bodoh je. HAHA. malas aku nak layann. sekali, dy asek cakap cakap cakap mende yang same. aku bengang ah.

yeah !! itu dy. aku da geram en. aku cakap kat dy ''kalau kau nk soh dyorang kelua, aku ngan maira pon kelua sekali. batak ke? tak luak pon la bilik kaunseling nie.kau buat la mounting board kau tu sorangsorang '' perghhhh !
aku pon ape lagi. kelua nak pakai kasot. maira pon same. masyi ngan mazyu ikot je en. HAHA. kesian zul. muke besalah je. :D

aku juz cakap dalam ati. '' ko kene belajaa terime environment yang tak semue bole terime ape yang kau buat,paham?'' haha. sorry la zul. start depade saat tu sampai final jam projek warge aku mmg perang dingin ah dengan zul. lagilagi panel 1. hehh.

tapi jangan khuatir, sekarang da oukay. sbb aher tahon form two tu, aku, maira, masyi, dan mazyu dahh BERMAAF-MAAFAN sesame sendiri. huhh. sebab tue sekarag oukay. heee. :)

lagi satu moment, tyme waktu makan kat HOTEL GRAND BLUEWAVE. hehe. budak pompuan snapsnap siket. tp budak laki. kalah orang tak makan sebulan. ade ke patot, dorang p makan gelojoh gile patuh boleh plak TAKE AWAY. sape tah bawak bekal. *paham paham laa budak ostel en. agak batak. herr~

babaibubui. lapawnakmakangg. :D


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

0 comments on "project duludulu =,="

Post a Comment