BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sedikit pesanan buat visitor.

belog inie sudah berpindah.
sile follow url inie :)

3.31.2010

bad day kott :((

3.27.2010

p e r u b a h a n ??

yeah !
theres changes !
i can see it .
sayee ?
hmm ~
senang gilaa bapak merajok .
haha .
pelik benow .
cousin saye kate ;
weyy , mane g cousin aku yang cam laki uhh ?
haha.
itu punn saye agak terase jugee :)
selaen itu ,
saye juge cepat touching arh ,
tak suke ini terjadi .
mama saye mara adek saye .
adek saye tak nanges ,
tapi saye pulak yang g nanges dan ask forgiveness
kat mama .
agak kepelikkan dan keanehan lha ,
haha .
ketawe ?
yup !
agak kurengg .
mayb sbb nak pmr nie aty sentiase gundah gulaneee .
kepoyoan ?
still ade maa .
kenakalan ?
also still ade maa .
tapi bab crying andd tears
easy to drop nie agak ketakboleh blahan lha
bagy saye ,
haha .
panas baran saye ?
ade lagy , malahan betambah !!
saye benci btul lha ,
ish !
geram gle .
nta lha .
epat betul rase mara kat org .
senanye dalam aty asyek cakapp jea ;
weyy ko asal mara dy ?
bangang !
yea !
mmg lha saye bangang .
maken na pmr ni maken bangang .
ape pon ,
idont really care what people say bout me .
let me andd myself tentukan ape yang saye nak bwt .
nasihat ?
bolleyy tapi jgn melampau andd jgn nak sebot manyakmanyak
kali !
tak suke + rimass!
thats all .
mate da ngantok .
mama da membebel .
so .
TIDO !
hee :)
byee .
hope mimpi azzam !
[gedik merasok ]


3.26.2010

pulangkan !!

**gambar hanye hiasannn semate mate yea .
pulangkan m ku yang lame .
m ,
kenape koe mestie jeling bile aku pandang
wajah ko yang aku miss gilew .
aku rindu kao m .
byee :((

the secret of cemara trees by azzamuddin


berkurun lama ku rahsiakan
cintaku padamu
hanya kerna kau ratu laksana
d singgahsana
di tasik ini
di pohon cemara
yang teguh meninggi
bagai harapanku kepadamu
sekian lama

akan kuserah cinta abadi

menyerlah sinar malam sepimu
agar menjadi penawar lukamu
warna hati mu
akan ku bawa kau mengembara

menerokai alam asmara
mengubu kota cinta kita .
genggan erat janjiku
sematkan di dalam hatimu
moga cinta maken mekar mengharumkan hidupmu .
**ayatayat inilha yang sedang bermaen dalam kepale hotak aku
y sepatutnye suci dan bersih disirami pelajaranpelajaran yang ku timba .
aduhai PMR ..
kenape kao mesti wujud
btw ,
pitcha di ats itue azzamuddin tgh nyanyi lagu matahariku
but boley lha
buat hiasan untuk post
rahsia pohon cemara ini :)

* byee kawannn :)) *

pra pmr :(

hello kawann :)
perasaan sayee yang sedang membimbangkan rakan saye yang bename m itue suda dilupekn sementare waktue .
hmm~
rase jengkel pon ade .
hey ?
pra pmr lha .
saye risaoooooo ..
ohh ,
anda punn ?
saye tida kesa lha .
risao nih .
jiran sebelah uma asyek asyek ajak lepaking d depan rumehh .
aiyak .
tamao lha ..
mao study .
kerje kursus menanti lagy .
aduhai lha jiran .
sory lha yea .
terpakse ku membohongimu sayangg ..
huhu~~
oke lha ,
setakat ini sajje lha .
byee :))

3.25.2010

satu impian ~

SITI AMIRAH DAYANA MUHAMMAD AMERULLAH
satu impian .
disini aku mencari
dan kini aku temui
kuntuman asmara berbunga di hati
kau dan aku berjanji
dan ternyata suda apa yang dicita
terbalas tanpa ada dusta
dan terusik hati
berserah rasa
sebalik kilauan mutiara
inilah erti pengorbanan
kasih yang ku berikan
kisah hidup yang maseh panjang
ku cari jalan kesudahan
satu impian ~~



MUHAMMAD FHAZRILL MUHAMMAD FESOL
diriku dirimu .
aku diriku
kamu dirimu
tiada kan serupa
aku dunia ku
kamu duniamu
tiada kan bersatu
khayalan dan juga fantasi
penuhi fikiranmu
khayalan dan juga fantasi
penuhi di mindamu
bicara di bibir mu
tiada kenyataan
aku duniaku
kamu duniamu
teguh dibumi nyata
ku mencari sinar kejayaan
di setiap penjuru hidupku
aku diriku
kamu duniamu
tiada kan bersatu
oohh
fantasi~~
aaaaaaa
fantasiiiii~~
bicara di bibir mu
tiada kenyataan
bicara di hati mu tiada ketulusan
ooohhhh ..




hard to believe !

yeah !
its really hard to believe .
mai own 'bestest' buddy will do those thingg ,
but ...
people change .
but i really really dont expect .
cepat gilaaaa dy berubah .
tapi tak sure lagy ..
hmm ~
malass nak chakapp manyakmanyak .
nnty takot jd fitnah puleee !
btw ~ still sayangg dy forever andd ever .
whatever lha .
bubyee ~
PRA PMR COMING .
huh ?
no comment !
:)

3.24.2010

...


hey kawankawann !
rase yang bermacam macamm menghantui saye sekarang .
heppy ; kerane buffday aina sayangg . lesbo baru saye .
sayangg gilegile ; kat exmusif . taktawu mengapeww . hard tho ay tp tue lha kenyataan .
penink ; taktawu na pecaye atau tidakk tentang kelakuan sala sorangg org yang saye pecaye sesangat uat mende yang 90% org ta suke .
kesepian ; [feeling ini berkaitan dengann perasaan sayangg .]saye tak sanggop berjawohan dengan mereka lagy .
sebarang pendapat tidak diperlukan .
herm !
ainaaaaa !!!!!!!!! selamat menjady nenek ,,
present koe lmbat cket lha yea ?
sbb ,,,,,,,,, dy memerlukan lebeh kurg 3 ary nak process ,,
saba itue sbahagian dary iman ,
assobruminal iman . [plusplus missin']
hee :)
jumaat dikhabarkan tida study di skula .
alhamdulillah ,
i really need a rest ,
tapi ade program laen lha pulak .
redha jea lha .
:))
:((
what the hell is this ?
i wanna call her andd ask her what was going on there ?
was it true what they tell me earlier ?
i dunno which side to buy ,
i'm sure u can help me .
[i really need a pendapat now !]
what ?!
tengku muhammad al-muiz ?
mane adew lha .
eh ?
entaa lha .
whateverlha .
wanna chow now ! byee .
[AGAK CRAZY BROKEN ENGLISH THIS POST]
lawakk !
bg saye jea lha .

3.23.2010

hermm ~~~


tengku muhammad al-muiz .
declared .
yesterday .
fullstop .. :)

the best bff i've ever had !




salamm ~
mcm biase arinie aku akan merepek ,,
tapi tak semerepek selalu ,,
aku cume terase sesuatuu yang laen ..
MEREKA !!
yess ,, mereka pernah menjadi mai bff ,,,
mereka , saye sangat sayangg !
tapi sekarang .. sayangg sangat ,
ade beza kea ?
takde ryte ,,
tp macam ade .. tah lha .
korang pker lha sndiri .
korangkorangg ! saye harap korangkorangg jage lha korang punye bff baekbaek ,,
jgn saket kan ati dyorang anddd jgn terase ati dgn ape yang dorang bwt ,,
ti ea bi ea hesh ! TABAH !
korangg jgn jd mcm saye ,,
saye dah lepas kan bff saye ,,
ha ? yea lha saye mengaku mmg lha saye bodoe ,,
but .. ape na bwt .. mende da jadik ..
sbb tue la saye story d sinie ,
jgn tiru aksi saye eyy ,,
apeape ponn . saye tetap hargai andd sayang bff saye sbb mereka pernah jd yang kawann terhebadd dalam hidupp saye ,,
klw saye dpt undurkan putaran dunie ... tp saye tak boleyy .
jd korangg kene hatyhaty dgn perasaan korangg sendiri ..
bff kuh !!!!!!!!!
saye sayangg korang ..
hopefully korang bahagieeee :))
seikhlas ikhlas dari sudut hati saye yg paleng dalamm :((
andd saye hopingg you all (mai bff) takk marah akan saye [skemanyeee]
haha:D
cheer lha .
mane ade saye nanges !
tak maen lha nanges2 nie ..
btw .. now , everyone is mai bff !
lovee youu all ! <3>

3.21.2010

hanya kerana lala ~


hye .. entry nih agak pelik maybe . story story jumm ~ mlm tadi saye kene tahan d sepital tengku ampuan makcek rahimahh besame mam dan adek sye :(( sangat kebusanan dann sangat kesejukan di situ .. kate wad kecemasan , sejuk sangat sye pon ta tawu MENGAPE !! HUH ! yess ? mengape saye dan mama dann adek kene tahan patt jamm di situ ? yee .. food poisoining .. hanya kerane sejenis menatang yang dipanggil lala oleh macekmacek saye ,, atao lebih senang dikatekan oleh nenex saye ; retak seribu ,, tak tawu ? lantak koranglha ,, sye makan dann makann dann makan , bukan kekenyangan yang saye impi impikan yang saye dapat tapi .. 3 kali enjetan oleh abe nurse di sepital macek rahimah itue .. haha . sedap doe , waktue tue saye dipasang alat di tangan yang saye sendere tidak tahu lha nak monyobut ea ,, gamba ? alaaa , tyme tue kol seploh mlam , emergency ryte ? takdonyo den sompek nak amex enset enset deee ,,, the very the lha korang ,, haha ! tapi setelah dicabot mende alat menatang tue atas tangan sayee ,tangan saye ditampal dengan mende puteh di ats .. make dengan itu , saye amat terase bangge kerana tidak sumne orang dapat ape yang saye dapat ,, kebatakkann saye itu lha yang menyebabkan saye terase telampau teringin untuk mengepost blog ini .. :)) hee . end of my word , byee .. assalmualaikum :)

3.19.2010

gundah gulana ...



start wif hye !

erm , nothing much tho say but … i don’t feel good at dis time ..

aku tak tau arh ,,

sjak sjak nih aku asyek rase mengalah jea ..

dengan masalah yang da sememang ade depan aku nih ,

gggrrrrr !!!!!!!!!!!!

nape aku cenggini nih ?

ponong palotak den mikior ea ..

rojak sudaa !

hahaha !

azzam ?

still in heart maa .. but skrg nih aku tgh pikior asal lha aku cpt btul mengalah taon nie ..

kdg kdg aku almost jea doe nak give up study ..

sumtyme pon aku rase macam nak pecah palotak aku nih ..

ade sape sape leh jaabkan asal ??

ade jugak tyme tue aku rase cam taleh get into dengan keadaan tyme f3 ..

aku da cite kat sum1 , tapi dy kate biase arh tue , baru mulemule msok f3 ..

bapak die !

aku rase tanggungjawab nye besa kott !!! aduyai !

org yang leh kasi aku motivation is no one ..

or you ?

i dunno !

but i really capek dengan f3 ..

penat kott !

aku tawu , sume dax f3 capek , tapi aku nak cakap jugax ..

bile aku ingat inagft balek , mmg da tade mase lagy ..

tapi gggrrrrrrrrrrrrrrr !!

aku tatao arh weh !

aku rase cam aku sorang jea org paleng bongok + bodoe +bangang + otak lembab dlm klas aku merangkao dalam dunie nih ..

takot gax doe nak hampakan harapan parents ..

aduhh !

korangkorang !

korang sume pon mesti pena rase gax ken ??

macam mane korang get through ea ?

aku tak leh a ..

pena sekali tue aku rase mls nak study da doe ..

tanak uat pape ponn .

tapi aku try gax ar nak mangon balex ..

tak boleh cenggini doe .

korangkorang !

aku harap korangkorang jgn ar jd cam aku !

ape ape ponn , kite pegang trademark azzam ..

smart and cool ..

hidup biar slumber !

huh ! capekk a jd typewriter jap !

makcek bedah jiran seblah umah aku pun kate ..

‘’koe nie asek jea dengan menatang pat segi nih ,, tekan tekan mende alah tah pape nih .. cik bedah denga dari dapor cik bedah ketak ketuk ketak ketukk .. ape laa yang koe buat ngan menatang pat segi nih ?’’

aku ponn dengan slumber jwb ,,

‘’err , sory lha cik bedah oii , sayee menaep nih’’

cik bedah yang manyak sakapp tuh ponn sakapp,,

‘’oh , menaepp.. baekla koe tolong cik bedah bwt rojak nih , kan ke lagy bagos ..’’

dengan tak semene mene nye aku troskan berpaling pade menatang peliharaan pat segi aku dan menghempapkannye diatas kepala cik bedah tue …..

‘’maapkan sayee cik bedah yo ?!’’

that’s all foe now !

dimane ade buntal di situ lah ade duri ,

dimane ade azzam di situlah ade aimie ,

dan dimane ade ngko , disitu la ade aku …

pehh , tangkap jiwang !

byee lahh ! assalamualikumm

3.17.2010

obsess AZZAM lha !! :))




azzam azzam azzam azzam !!
oke oke !
cukopp cukopp ..
yess!!
aku mmg ar gile gile bapak punye obsess ngan azzam !
tak kenal ?!!
bengongss kuno !
haha!
nem ; muhammad azzzamuddin lop hisham
age ; form 1 2010
dah dah.. klw nak taw lebeyh lebeyh tanye aku personal ar kann?
di kesempatan ini , aku nak promote ar azzam punye pekembangan terbaru ..
alah , tak payah laa ,, tak larat nak tuliss panjang lebarr !
hee :))
azzam !
haha!
aku merepek ?
mmg ar ,
ade org tue eyn , dy sangap nak soh aku update blog aku yang da berhabokk nie.
jd dengan rela haty aku update lha jugax !
wehweh .
hah ?!!
ape ?
korang ponn minat azzam ?
nak jadi one of fans dy gax ?
boleyboleyy !
http://azzamfc.ning.com
dayana lopek uhh ?
alaaaa,
nah lha ..
http://dayanaidolakecil.ning.com
maulud?
haha !
jgn beguraw !
haha .
key arh ,
keadaan kuh semakenn tak menentu ,,
haha .
assalamualaikumm . :))

3.31.2010

bad day kott :((

Posted in buku conteng buyott at 1:24 AM 0 comments

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.27.2010

p e r u b a h a n ??

Posted in buku conteng buyott at 10:31 AM 0 comments
yeah !
theres changes !
i can see it .
sayee ?
hmm ~
senang gilaa bapak merajok .
haha .
pelik benow .
cousin saye kate ;
weyy , mane g cousin aku yang cam laki uhh ?
haha.
itu punn saye agak terase jugee :)
selaen itu ,
saye juge cepat touching arh ,
tak suke ini terjadi .
mama saye mara adek saye .
adek saye tak nanges ,
tapi saye pulak yang g nanges dan ask forgiveness
kat mama .
agak kepelikkan dan keanehan lha ,
haha .
ketawe ?
yup !
agak kurengg .
mayb sbb nak pmr nie aty sentiase gundah gulaneee .
kepoyoan ?
still ade maa .
kenakalan ?
also still ade maa .
tapi bab crying andd tears
easy to drop nie agak ketakboleh blahan lha
bagy saye ,
haha .
panas baran saye ?
ade lagy , malahan betambah !!
saye benci btul lha ,
ish !
geram gle .
nta lha .
epat betul rase mara kat org .
senanye dalam aty asyek cakapp jea ;
weyy ko asal mara dy ?
bangang !
yea !
mmg lha saye bangang .
maken na pmr ni maken bangang .
ape pon ,
idont really care what people say bout me .
let me andd myself tentukan ape yang saye nak bwt .
nasihat ?
bolleyy tapi jgn melampau andd jgn nak sebot manyakmanyak
kali !
tak suke + rimass!
thats all .
mate da ngantok .
mama da membebel .
so .
TIDO !
hee :)
byee .
hope mimpi azzam !
[gedik merasok ]



Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.26.2010

pulangkan !!

Posted in buku conteng buyott at 4:53 AM 0 comments
**gambar hanye hiasannn semate mate yea .
pulangkan m ku yang lame .
m ,
kenape koe mestie jeling bile aku pandang
wajah ko yang aku miss gilew .
aku rindu kao m .
byee :((


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

the secret of cemara trees by azzamuddin

Posted in buku conteng buyott at 4:41 AM 0 comments

berkurun lama ku rahsiakan
cintaku padamu
hanya kerna kau ratu laksana
d singgahsana
di tasik ini
di pohon cemara
yang teguh meninggi
bagai harapanku kepadamu
sekian lama

akan kuserah cinta abadi

menyerlah sinar malam sepimu
agar menjadi penawar lukamu
warna hati mu
akan ku bawa kau mengembara

menerokai alam asmara
mengubu kota cinta kita .
genggan erat janjiku
sematkan di dalam hatimu
moga cinta maken mekar mengharumkan hidupmu .
**ayatayat inilha yang sedang bermaen dalam kepale hotak aku
y sepatutnye suci dan bersih disirami pelajaranpelajaran yang ku timba .
aduhai PMR ..
kenape kao mesti wujud
btw ,
pitcha di ats itue azzamuddin tgh nyanyi lagu matahariku
but boley lha
buat hiasan untuk post
rahsia pohon cemara ini :)

* byee kawannn :)) *

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

pra pmr :(

Posted in buku conteng buyott at 4:17 AM 0 comments
hello kawann :)
perasaan sayee yang sedang membimbangkan rakan saye yang bename m itue suda dilupekn sementare waktue .
hmm~
rase jengkel pon ade .
hey ?
pra pmr lha .
saye risaoooooo ..
ohh ,
anda punn ?
saye tida kesa lha .
risao nih .
jiran sebelah uma asyek asyek ajak lepaking d depan rumehh .
aiyak .
tamao lha ..
mao study .
kerje kursus menanti lagy .
aduhai lha jiran .
sory lha yea .
terpakse ku membohongimu sayangg ..
huhu~~
oke lha ,
setakat ini sajje lha .
byee :))

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.25.2010

satu impian ~

Posted in buku conteng buyott at 2:42 AM 0 comments
SITI AMIRAH DAYANA MUHAMMAD AMERULLAH
satu impian .
disini aku mencari
dan kini aku temui
kuntuman asmara berbunga di hati
kau dan aku berjanji
dan ternyata suda apa yang dicita
terbalas tanpa ada dusta
dan terusik hati
berserah rasa
sebalik kilauan mutiara
inilah erti pengorbanan
kasih yang ku berikan
kisah hidup yang maseh panjang
ku cari jalan kesudahan
satu impian ~~



MUHAMMAD FHAZRILL MUHAMMAD FESOL
diriku dirimu .
aku diriku
kamu dirimu
tiada kan serupa
aku dunia ku
kamu duniamu
tiada kan bersatu
khayalan dan juga fantasi
penuhi fikiranmu
khayalan dan juga fantasi
penuhi di mindamu
bicara di bibir mu
tiada kenyataan
aku duniaku
kamu duniamu
teguh dibumi nyata
ku mencari sinar kejayaan
di setiap penjuru hidupku
aku diriku
kamu duniamu
tiada kan bersatu
oohh
fantasi~~
aaaaaaa
fantasiiiii~~
bicara di bibir mu
tiada kenyataan
bicara di hati mu tiada ketulusan
ooohhhh ..





Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

hard to believe !

Posted in buku conteng buyott at 2:27 AM 0 comments
yeah !
its really hard to believe .
mai own 'bestest' buddy will do those thingg ,
but ...
people change .
but i really really dont expect .
cepat gilaaaa dy berubah .
tapi tak sure lagy ..
hmm ~
malass nak chakapp manyakmanyak .
nnty takot jd fitnah puleee !
btw ~ still sayangg dy forever andd ever .
whatever lha .
bubyee ~
PRA PMR COMING .
huh ?
no comment !
:)

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.24.2010

...

Posted in buku conteng buyott at 3:59 AM 0 comments

hey kawankawann !
rase yang bermacam macamm menghantui saye sekarang .
heppy ; kerane buffday aina sayangg . lesbo baru saye .
sayangg gilegile ; kat exmusif . taktawu mengapeww . hard tho ay tp tue lha kenyataan .
penink ; taktawu na pecaye atau tidakk tentang kelakuan sala sorangg org yang saye pecaye sesangat uat mende yang 90% org ta suke .
kesepian ; [feeling ini berkaitan dengann perasaan sayangg .]saye tak sanggop berjawohan dengan mereka lagy .
sebarang pendapat tidak diperlukan .
herm !
ainaaaaa !!!!!!!!! selamat menjady nenek ,,
present koe lmbat cket lha yea ?
sbb ,,,,,,,,, dy memerlukan lebeh kurg 3 ary nak process ,,
saba itue sbahagian dary iman ,
assobruminal iman . [plusplus missin']
hee :)
jumaat dikhabarkan tida study di skula .
alhamdulillah ,
i really need a rest ,
tapi ade program laen lha pulak .
redha jea lha .
:))
:((
what the hell is this ?
i wanna call her andd ask her what was going on there ?
was it true what they tell me earlier ?
i dunno which side to buy ,
i'm sure u can help me .
[i really need a pendapat now !]
what ?!
tengku muhammad al-muiz ?
mane adew lha .
eh ?
entaa lha .
whateverlha .
wanna chow now ! byee .
[AGAK CRAZY BROKEN ENGLISH THIS POST]
lawakk !
bg saye jea lha .

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.23.2010

hermm ~~~

Posted in buku conteng buyott at 12:47 AM 0 comments

tengku muhammad al-muiz .
declared .
yesterday .
fullstop .. :)

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

the best bff i've ever had !

Posted in buku conteng buyott at 12:20 AM 0 comments



salamm ~
mcm biase arinie aku akan merepek ,,
tapi tak semerepek selalu ,,
aku cume terase sesuatuu yang laen ..
MEREKA !!
yess ,, mereka pernah menjadi mai bff ,,,
mereka , saye sangat sayangg !
tapi sekarang .. sayangg sangat ,
ade beza kea ?
takde ryte ,,
tp macam ade .. tah lha .
korang pker lha sndiri .
korangkorangg ! saye harap korangkorangg jage lha korang punye bff baekbaek ,,
jgn saket kan ati dyorang anddd jgn terase ati dgn ape yang dorang bwt ,,
ti ea bi ea hesh ! TABAH !
korangg jgn jd mcm saye ,,
saye dah lepas kan bff saye ,,
ha ? yea lha saye mengaku mmg lha saye bodoe ,,
but .. ape na bwt .. mende da jadik ..
sbb tue la saye story d sinie ,
jgn tiru aksi saye eyy ,,
apeape ponn . saye tetap hargai andd sayang bff saye sbb mereka pernah jd yang kawann terhebadd dalam hidupp saye ,,
klw saye dpt undurkan putaran dunie ... tp saye tak boleyy .
jd korangg kene hatyhaty dgn perasaan korangg sendiri ..
bff kuh !!!!!!!!!
saye sayangg korang ..
hopefully korang bahagieeee :))
seikhlas ikhlas dari sudut hati saye yg paleng dalamm :((
andd saye hopingg you all (mai bff) takk marah akan saye [skemanyeee]
haha:D
cheer lha .
mane ade saye nanges !
tak maen lha nanges2 nie ..
btw .. now , everyone is mai bff !
lovee youu all ! <3>

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.21.2010

hanya kerana lala ~

Posted in buku conteng buyott at 10:23 PM 0 comments

hye .. entry nih agak pelik maybe . story story jumm ~ mlm tadi saye kene tahan d sepital tengku ampuan makcek rahimahh besame mam dan adek sye :(( sangat kebusanan dann sangat kesejukan di situ .. kate wad kecemasan , sejuk sangat sye pon ta tawu MENGAPE !! HUH ! yess ? mengape saye dan mama dann adek kene tahan patt jamm di situ ? yee .. food poisoining .. hanya kerane sejenis menatang yang dipanggil lala oleh macekmacek saye ,, atao lebih senang dikatekan oleh nenex saye ; retak seribu ,, tak tawu ? lantak koranglha ,, sye makan dann makann dann makan , bukan kekenyangan yang saye impi impikan yang saye dapat tapi .. 3 kali enjetan oleh abe nurse di sepital macek rahimah itue .. haha . sedap doe , waktue tue saye dipasang alat di tangan yang saye sendere tidak tahu lha nak monyobut ea ,, gamba ? alaaa , tyme tue kol seploh mlam , emergency ryte ? takdonyo den sompek nak amex enset enset deee ,,, the very the lha korang ,, haha ! tapi setelah dicabot mende alat menatang tue atas tangan sayee ,tangan saye ditampal dengan mende puteh di ats .. make dengan itu , saye amat terase bangge kerana tidak sumne orang dapat ape yang saye dapat ,, kebatakkann saye itu lha yang menyebabkan saye terase telampau teringin untuk mengepost blog ini .. :)) hee . end of my word , byee .. assalmualaikum :)

Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.19.2010

gundah gulana ...

Posted in buku conteng buyott at 2:23 AM 0 comments


start wif hye !

erm , nothing much tho say but … i don’t feel good at dis time ..

aku tak tau arh ,,

sjak sjak nih aku asyek rase mengalah jea ..

dengan masalah yang da sememang ade depan aku nih ,

gggrrrrr !!!!!!!!!!!!

nape aku cenggini nih ?

ponong palotak den mikior ea ..

rojak sudaa !

hahaha !

azzam ?

still in heart maa .. but skrg nih aku tgh pikior asal lha aku cpt btul mengalah taon nie ..

kdg kdg aku almost jea doe nak give up study ..

sumtyme pon aku rase macam nak pecah palotak aku nih ..

ade sape sape leh jaabkan asal ??

ade jugak tyme tue aku rase cam taleh get into dengan keadaan tyme f3 ..

aku da cite kat sum1 , tapi dy kate biase arh tue , baru mulemule msok f3 ..

bapak die !

aku rase tanggungjawab nye besa kott !!! aduyai !

org yang leh kasi aku motivation is no one ..

or you ?

i dunno !

but i really capek dengan f3 ..

penat kott !

aku tawu , sume dax f3 capek , tapi aku nak cakap jugax ..

bile aku ingat inagft balek , mmg da tade mase lagy ..

tapi gggrrrrrrrrrrrrrrr !!

aku tatao arh weh !

aku rase cam aku sorang jea org paleng bongok + bodoe +bangang + otak lembab dlm klas aku merangkao dalam dunie nih ..

takot gax doe nak hampakan harapan parents ..

aduhh !

korangkorang !

korang sume pon mesti pena rase gax ken ??

macam mane korang get through ea ?

aku tak leh a ..

pena sekali tue aku rase mls nak study da doe ..

tanak uat pape ponn .

tapi aku try gax ar nak mangon balex ..

tak boleh cenggini doe .

korangkorang !

aku harap korangkorang jgn ar jd cam aku !

ape ape ponn , kite pegang trademark azzam ..

smart and cool ..

hidup biar slumber !

huh ! capekk a jd typewriter jap !

makcek bedah jiran seblah umah aku pun kate ..

‘’koe nie asek jea dengan menatang pat segi nih ,, tekan tekan mende alah tah pape nih .. cik bedah denga dari dapor cik bedah ketak ketuk ketak ketukk .. ape laa yang koe buat ngan menatang pat segi nih ?’’

aku ponn dengan slumber jwb ,,

‘’err , sory lha cik bedah oii , sayee menaep nih’’

cik bedah yang manyak sakapp tuh ponn sakapp,,

‘’oh , menaepp.. baekla koe tolong cik bedah bwt rojak nih , kan ke lagy bagos ..’’

dengan tak semene mene nye aku troskan berpaling pade menatang peliharaan pat segi aku dan menghempapkannye diatas kepala cik bedah tue …..

‘’maapkan sayee cik bedah yo ?!’’

that’s all foe now !

dimane ade buntal di situ lah ade duri ,

dimane ade azzam di situlah ade aimie ,

dan dimane ade ngko , disitu la ade aku …

pehh , tangkap jiwang !

byee lahh ! assalamualikumm


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO

3.17.2010

obsess AZZAM lha !! :))

Posted in buku conteng buyott at 12:42 AM 0 comments



azzam azzam azzam azzam !!
oke oke !
cukopp cukopp ..
yess!!
aku mmg ar gile gile bapak punye obsess ngan azzam !
tak kenal ?!!
bengongss kuno !
haha!
nem ; muhammad azzzamuddin lop hisham
age ; form 1 2010
dah dah.. klw nak taw lebeyh lebeyh tanye aku personal ar kann?
di kesempatan ini , aku nak promote ar azzam punye pekembangan terbaru ..
alah , tak payah laa ,, tak larat nak tuliss panjang lebarr !
hee :))
azzam !
haha!
aku merepek ?
mmg ar ,
ade org tue eyn , dy sangap nak soh aku update blog aku yang da berhabokk nie.
jd dengan rela haty aku update lha jugax !
wehweh .
hah ?!!
ape ?
korang ponn minat azzam ?
nak jadi one of fans dy gax ?
boleyboleyy !
http://azzamfc.ning.com
dayana lopek uhh ?
alaaaa,
nah lha ..
http://dayanaidolakecil.ning.com
maulud?
haha !
jgn beguraw !
haha .
key arh ,
keadaan kuh semakenn tak menentu ,,
haha .
assalamualaikumm . :))


Free Template Blogger collection template Hot Deals SEO